Facebook LinkedIn

Careers

 

Job opportunities

Savcor Oy:n Forest Systems –liiketoimintayksikkö hakee vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

 

Projektipäällikköä

Tehtävänäsi on määritellä, ohjata toteutusta ja johtaa tietojärjestelmäprojekteja metsäliiketoimintaan liittyvissä tietojärjes­telmäprojekteissa. Toimit osana isompaa tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä asiak­kaiden kanssa. Hahmotat isojakin kokonaisuuksia, pidät langat käsissäsi ja sinulla on kokemusta raaka-ainehallintajärjestelmien toimittamisen johtamisesta. Osaat johtaa projekteja tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa ja raaka-aine-hankinnan osaamista. Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä ja uusien metsäalan standardien osaaminen. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävistä antaa liiketoimintayksikön johtaja Mikko Kerkelä, puh 040 096 8235, sähköposti mikko.kerkela@trimble.com. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään maanantaina 4 .12.2017 osoitteeseen mikko.kerkela@trimble.com.

Savcor Oy toimittaa järjestelmiä metsä- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Ydinosaamistamme ovat mm. metsäjärjestelmät ja puutuoteteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmät sekä muut teollisuuden prosessien toimintaa tehostavat ratkaisut, joiden avulla autamme asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan. Savcor Oy toimii kansainvälisillä markkinoilla ja on osa Trimble-konsernia.